In stock
SKU: aanbieding73 Available in showroom

Djati teak toiletmeubel Java met keramiek wastafel - 42 x 35 cm

249,- Special Price 508,- Regular Price
Het teakhouten toiletmeubel Java is onderdeel van onze badmeubelen collectie uit Indonesie. Dit meubel is niet enkel plaatsbaar in een toiletruimte, ook in kleinere (badkamer)ruimtes...Read More
Delivery time: 4-8 business days
Free Shipping (NL, BE & DE)

Djati’s teakhouten badkamers zijn een geweldige aanvulling op iedere badkamer. De meubels zijn ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Vervolgens worden in Indonesië de ontwerpen vervaardigd uit Javaans teakhout. Teakhout is massief, naadloos en daardoor perfect bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen. De collectie van Djati bestaat uit open en gesloten badkamermeubels. Hierdoor zijn er meubels voor kleine huishoudens en grote huishoudens in de collectie te vinden. Djati meubels kunnen tegen een stootje, perfect voor drukke badkamers!

Your specialist in sanitary for years.
Need assistance or do you have questions?

Het teakhouten toiletmeubel Java is onderdeel van onze badmeubelen collectie uit Indonesie. Dit meubel is niet enkel plaatsbaar in een toiletruimte, ook in kleinere (badkamer)ruimtes kan het goed tot z'n recht komen. Teakhout is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, het is een oersterk materiaal wat jaren meegaat. Het toiletmeubel is voorzien van een keramiek wastafel (kraangat) maar is ook te combineren met een teak top en een waskom. 

Aangezien dit een uitlopend product is ontvang je hier nu maar liefst 50% korting op!

Van prijs € 508,-

Voor prijs € 249,-

  • Al het teakhout dat wordt gebruikt om de Djati meubelen te vervaardigen is afkomstig uit Indonesië en voorzien van het V-legal certificaat. Dit certificaat garandeert dat het teak afkomstig is van plantages die onder het toezicht staan van de Indonesische overheid. De plantage onderzoekt, kweekt en herplant teakbomen. 
  • Het teakhout is standaard onbehandeld. Voor een langere levensduur adviseren we het product éénmalig te behandelen met een Monocoat water- en vuilafstotende olie. Er zijn meerdere tinten beschikbaar; van naturel tot charcoal. 

Voor meer informatie verwijzen we je naar de productspecificaties hieronder.

More Information
Product typeToilet furniture
BrandDjati
Serie meubelJava
Kleur meubelNaturel
Kleur wasbakWhite
Garantie meubel5 jaar
ProductionIndonesië
CertificeringIndonesian Legal Wood
Available in showroomYes
Materiaal meubelTeakhout
Breedte42 cm
Diepte35 cm
BehandelingOnbehandeld
AfvoerplugExclusief
Soft closeJa
Ophangbevestiging_setInclusief
Customer service
Can I help you?
vragen?
You can reach us at:
  • Mon - Fri 09:30 - 17:00
  • Saturday 10:00 - 17:00
  • Sunday Closed
Send us a message
Contact us

We would like to hear how we can help you. Fill in the form and we will contact you as soon as possible by e-mail.